החומרים
כוס חלב/ חלב סויה לפרווה
2 ביצים
חצי כוס שמן
שליש כוס סוכר
כוס וחצי קמח
מעט מלח
שקית אבקת אפיה
אופן ההכנה
מערבבים יחד את כל החומרים בעזרת מוט בלנדר/מטרפה עד שאין גושים
מחממים מחבת על אש נמוכה/ בינונית ומשמנים אותה היטב עם מעט שמן על נייר סופג- חשוב לשמן כל נגלה! שופכים מעט מהבלילה וממתינים להיווצרות בועות- דקה בערך.. הופכים לצד השני עד לקבלת צבע יפה.
אפשר להגיש עם מייפל, פירות, שוקולד מומס ריבת חלב וכל מה שאוהבים
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן