החומרים לסושי:
ליטר קרם קוקוס
קילו קוקוס
250 גרם פודינג וניל
דפי סושי
פירות:
אננס
קיווי
רימון
מלון
בננה
ענבים
תותים
פירות יבשים
פקאן סיני
אופן ההכנה:
לערבב היטב קרם קוקוס, קוקוס ופודינג ולשים במקרר להתייצבות עד למרקם כמו של ברבצק.
להניח על מחצלת נקיה דפי סושי ולמרוח מהקרם סושי, מעל זה להניח כל סוג פרי שרוצים. לגלגל את הסושי ולשמור בתבנית אלומיניום עם ניילון נצמד.
כדאי לחתוך שעתיים לפני ההגשה
טיפים ואופציות:
בננה מחזיקה רק יום אחד בתוך סושי פירות.
רטבים אופציונליים: מייפל, פסיפולורה, סילאן, שוקולד, תותים טחונים עם סוכר, שוקולד לבן.
אפשר כתוספת למרוח מעל הקרם ולפני הנחת הפירות גם ממרח לוטוס, ממרח שוקולד או משהו דומה ומעל להניח את הפירות.
מעל הסושי אפשר לזלף שוקולד מומס בכל מני צבעים ולהניח חתיכת פרי או פקאן.
בתאבון!
מיכל לוי
מגשי פירות טרים ומפנקים
0504593256
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
10 תגובות
אפשר להקפיא?
לא נראה לי מומלץ להקפיא
נראה פצצה תודה
תודה
מושלם וקל!!
מקסים רואים את ההשקעה כל הכבוד תמשיכיי ככה
נראה לי טעים יותר עם עלי פנקייק או קרפ. מלחיץ אותי הסושי הזה…
מיכל את ממש אלופה – מקורי משדרג אסתטי ויפה
אהבתי😍
רעיון מדהים!
מה זה דפי סושי? דפי נורי או דפי סויה?
דפי סויה צבעוניים
איפה קונים דפי סויה?