החומרים:
3 כוסות קוקוס
חצי כוס שמנת מתוקה
כוס אבקת סוכר
מעט ת. וניל
לציפוי:
200 גרם שוקולד חלב
2 כפות שמן
אופן ההכנה:
מחממים מעט את השמנת ומוסיפים את שאר החומרים.
מערבבים היטב.. ממתינים כחצי שעה , ויוצרים גלילים/ עיגולים
מניחים במקפיא להתייצבות מלאה ,
שמים בקערה את חומרי הציפוי וממיסים במיקרוגל
בעזרת מזלג טובלים את החטיף בשוקולד מרימים ומניחים
על נייר אפיה להתייצבות, ניתן לזלף גם על רשת.
לקישוט : בעזרת כפית או שקית זילוף מזלפים מעל הציפוי פסים דקיקים לרוחב,
בהצלחה
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן