חומרים:
בצל גדול
סלסלת פטריות טריות
קוביות טטה
תבלינים: מלח, פלפל שחור גרוס.
סילאן
אופציונאלי: שברי שקדים
לטגן בצל ולהקפיץ פטריות טריות עם קוביות בטטה.
לתת לזה טיגון טוב לכבות את הלהבה ולהוסיף תבלינים, סילאן ושברי שקדים.
לערבב הכל יחד, להוסיף לעלה ולגלגל.
על העלה למרוח ביצה ולפזר שומשום.
לאפות על 180 מעלות עד להזהבה.
בהצלחה
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
תגובה אחת
נשמע מתכון מצוין , אשמח לדעת האם זה נשמר בהקפאה ???
תודה רבה