חומרים:
חצי קילו בשר טחון.
להוסיף שומן כבש(רק מי שאוהב)
כוסברה קצוצה
בצל קצוץ
חצי שן שום קצוץ
שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס
2 כפות פירורי לחם
10 פטריות גדולות
רוטב ברביקיו
אופן ההכנה:
לעבד הכל היטב היטב עם רבע כוס מים או סודה
להניח בצד 10 דקות. לקחת 10 פטריות ענקיות להוציא את הרגל
למרוח עליהם רוטב ברביקיו
ולהניח מעל את הבשר הטחון.
להכניס לתנור על 200° למשך 20 דקות.
בהצלחה
Merav🍰
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן