לפנקייק
כוס חלב
רבע כוס סוכר
3 ביצים
להוסיף
2 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה.
תוספות: גרגירי רימון, סירופ מייפל
אופן ההכנה:
במידה וזה סמיך מידי להוסיף חלב ואם דליל מידי להוסיף קמח, זה צריך לצאת במרקם כמו של קטשופ.
באמצעות שקית זילוף יוצרים פנקייקים מוארכים ומטגנים אותם במחבת בחום בינוני.
מוסיפים לקערה עם הפנקייקים גרגירי רימון וסירופ מייפל ובתאבון!
בהצלחה
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן