חומרים ל15 קינוחים
דפנות שוקולד לבן
שקף רוחב 10 סמ
חותכן עגול קוטר 10 סמ
שוקולד לבן בכמות 300 גר
מטמפררים שוקולד לבן( אפשר להמיס שוקולד לבן עם 20 אחוז חמאת קקאו אם לא יודעים לטמפרר)
שופכים על שקף .
מחכים מעט קורצים עיגול כשהשוקולד חצי יבש…
עם סכין חדה חותכים את העיגול באמצע.
עם צנטר קטן מחוררים כמה חורים.
משאירים עוד ליבוש במקפיא/ מקרר.
מחלצים
קרם לימון
65 גרם מיץ לימון

40 גרם סוכר
1 ביצה
2 חלמונים
גרידת לימון
30 גרם חמאה/ מרגרינה
טורפים את כל החומרים מלבד החמאה ומבשלים על בן מרי להסמכה (85 מעלות)
מסננים ומוסיפים את החמאה
אם הקרם אינו יציב מספיק ניתן להוסיף מעט גלטין.
טוחנים בבלנדר מוט ומקררים להתייצבות
טורט לימוני
6 ביצים
2 כוסות סוכר
1 ושליש כוס שמן
1 ושליש כוס מיץ לימון
3 כוסות קמח
2 שקיות אבקת אפיה
מקציפים חלבונים וסוכר לקצף יציב.מוסיפים חלמונים אחכ שמן ומיץ לימון ואחכ את הקמח עם אבקת אפיה…מכבים
מעבירים את הבלילה לתבנית מלבנית עד לגובה 2 סמ.
ואופים בתנור שחומם מראש ל160 מעלות.
מוציאים מהתנור ומניחים לצינון.קורצים עיגולים קוטר 10 סמ.
הרכבה
בתוך רינג קוטר 10 סמ מרפדת בשקף.מניחה פרוסת טורט.
מעליה מזלפת קרם לימון ושוב פרוסת טורט שוב קרם לימון ושוב פרוסת טורט.
מקפיאה מעט .
מחלצת. מדביקה את הדפנות עם מעט גלוקוזה.
*זילוף שנטילי*
1 כוס קצפת / שמנת
2 כפות פודינג
מקציפים את הקצפת לקצף יציב ומזלפים צורה יפה על הקינוח.
מקשטים עם פרוסות לימון פרחי בצק סוכר וכיד הדימיון
רותי היאט/ מקום קטן לחלומות
ווטסאפ/טלפון
055-2561932
מייל [email protected]
אתר
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן










