מלבי דובדבנים קינוח כוסות מושלם

שיתוף ב email
שיתוף ב print

 

מצרכים למלבי:

500 מיל ליטר (חצי ליטר) חלב  – או חלב שקדים לגרסה פרווה
מיכל שמנת מתוקה- או קצפת צמחית לגרסה פרווה
40 גרם קרונפלור
טיפה מי/תמצית ורדים
50 גרם סוכר

מצרכים לסירופ:
240 מל מיץ דובדבנים (מצנצנת דובדבנים משומרים)
2 שקיות סוכר וניל
כף קרונפלור

להגשה
מעט פיסטוקים קצוצים
מעט קוקוס קלוי

אופן הכנת המלבי:

שמים את השמנת הקרונפלור ותמצית הורדים בקערה ומערבבים שתי דק שלא יהיו גושים
בסיר בינוני שמים את החלב והסוכר ומביאים לסף רתיחה על אש גדולה בלי כיסוי
מנמיכים את האש ומוסיפים את תערובת השמנת לסיר בהדרגה ובערבוב מתמיד עם מטרפה
עד שהתערובת מסמיכה

יוצקים לכוסות ומעבירים שעתיים למקרר עד לקירור מוחלט

אופן הכנת הסירופ:
שמים את כל המצרכים בסיר על אש בינונית תוך ערבוב מתמיד עד שמסמיך
יוצקים כף או שתים של סירופ על המלבי ומקשטים

תתפנקו ושתפו:)

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.