מתי זה קורה?
10-14.02, ה'-ט' באדר א'. במלון לייק-האוס בטבריה. לרישום התקשרי עכשיו: 02-6522227
עם מה תצאי אחרי יומיים של נופש?
לראשונה בישראל, את יכולה ליהנות מחווית נופש איכותית וקסומה על שפת הכינרת, במלון מוקפד ומפנק – לייק האוס, וליהנות בו זמנית מהשתלמות מקצועית חסרת תקדים בתחומי הקולינריה או הקונדיטוריה, יחד עם עיצוב.
למי מיועד המרתון הקולינרי?
לראשונה אנחנו מנגישים את הקורסים המקצועיים שלנו לכל אישה המעוניינת להתקדם מקצועית ולקבל יכולות מקצועיות שלא נלמדות בשום מקום אחר, עם הצוות המקצועי ביותר, וכל זאת במסגרת של נופש קסום ומלא פינוקים והפתעות – ביומיים בלבד.
יומיים בלבד, מה אפשר להספיק ביומיים?
אפשר להספיק הרבה מאוד, וזה מה שמפתיע. לצד האירוח המפנק על בסיס ארוחות בוקר וערב מפנקות, עם פינוקים במהלך היום, תתקיימנה סדנאות הדגל של הקמפוס הקולינרי.
במחזור הראשון תתקיימנה סדנאות הבישול בתחומים הבאים: סדנת אסיה הקטנה – עם אורנית עובדיה, סדנת טאפס ים תיכוני – עם אורנית עובדיה, סדנת שייקים ומשקאות מיוחדים – עם אורנית עובדיה, סדנת סלטים מיוחדים – עם מירי זורגר, בישול בריא וסו-ויד – עם אורנית עובדיה, מרקים מיוחדים – עם מירי זורגר, חגיגת בשרים – עם מירי זורגר, סדנת עיצוב שולחן ומפיות עם ציפי כהן וחדרי גילוף להתנסות – עם ציפי כהן.
במחזור השני תתקיימנה סדנאות הקונדיטוריה בתחומים הבאים: סדנת קינוחי כוסות חדשניים עם אפרת ליבפרוינד, תכשיטים מתוקים – פטיפורים מורכבים – עם אפרת ליבפרוינד, סדנת זילוף עם גלית בושי, אמנות השוקולד – עם מלכי אדלר, שזירת פרחים ומרכזי שולחן עם לאה הרמן, סדנת ממתקים קונספיסרי – עם מלכי אדלר, סדנת סושי פירות – עם גלית בושי, סדנת מאפי בוקר – עם גלית בושי, וחדרי זילוף להתנסות – עם גלית בושי.
למה את חייבת את זה?
כי אם את אוהבת את תחום הקונדיטוריה או הבישול, אבל לא היה לך זמן לקורס מלא בקמפוס, את יכולה גם ליהנות מנופש קסום וגם לצאת עם יכולות וידע מקצועי במחיר של נופש!
תעודת הקמפוס הקולינרי, מוכרת ע"י האיגוד הישראלי לשפים ICCAלכל המסיימות.
מתי זה קורה?
10-14.02, ה'-ט' באדר א'. במלון לייק-האוס בטבריה. לרישום התקשרי עכשיו: 02-6522227
2 תגובות
אורטל דהן
איך אפשר להשתתף בתחרות?