כל התוכן המעניין לאישה החרדית

יום חמישי

|

י״ג באדר א׳ ה׳תשפ״ד

|

22/02/2024

כל התוכן המעניין לאישה החרדית

לאישה החרדית

|

י״ג באדר א׳ ה׳תשפ״ד

|

|

22/02/2024

|

יום חמישי

מי תהיה השפית החרדית הבאה? כל הפרטים על השתתפות בתחרות 'שפית ברמה':)

תחרות 'שפית ברמה' לראשונה במגזר, נותנים לך במה ראויה לנסות להגיע לטופ:)

למה שלא תנסי?!

השתתפות פעילה בתחרות מותנית באחת הדרישות הבאות:

  • היותך בוגרת של הקמפוס הקולינרי
  • או השתתפות בנופש הקולינרי.

רוצה להשפיע? כדי לדרג את המתכונים שנעלה בהמשך אין דרישות רק לבחור:)

לפרטים אודות הנופש הקולינרי לחצי כאן

תחרות "שפית ברמה"

בחסות ה- ICCA ובשיתוף רדיו קול ברמה ואתר קל כבודה

רוצה לקבל מדליה יוקרתית של האיגוד הישראלי לשפים וקולינריה ICCA?

תחרות ארצית שבסיומה הזוכה במקום הראשון תזכה במדליה ותעודת זוכה יוקרתית מטעם איגוד הישראלי לשפים ולקולינריה ICCA

התחרות מיועדת אך ורק לבוגרות, תלמידות ומשתתפות המרתון הקולינרי במלון לייק האוס בטבריה

מה משתתף בתחרות?

מתחום הבישול:

מנות בריאות תחת הנושא "בריא זה אפשרי"

 על המתמודדות להכין מנה פרווה המבוססת על קטניה או דגן או שילוב של השניים.

מתחום הקונדיטוריה:

 הנושא "ריח של בית" בשלב זה על המתמודדות להכין מאפה מלוח או מתוק מיוחד.

קריטריונים לשיפוט:

דומיננטיות המוצר במנה (בבישול) , מקוריות, יצירתיות, נראות/צילחות.

איך משתתפים בתחרות?

הגישי מועמדות לשלב א' בתחרות.

שלחי את המתכון המנצח שלך + תמונת המנה למייל: t026522227@gmail.com

השלב הראשון של דירוג המועמדות יתבצע באתר "קול כבודה" על ידי קהל המדרגות

בהמשך יכריע צוות שופטים המורכב מנשיא האיגוד הישראלי לשפים וקולינריה ICCA

יחד עם צוות השפיות בקמפוס הקולינרי

רק 12 מועמדות מתחום הבישול ו-12 מועמדות מתחום הקונדיטוריה תעלנה לשלב ב' שיתקיים במרתון הקולינריה במלון לייק האוס

בנוסף – בין כל המדרגות בתחרות יוגרלו 2 לילות במרתון הקולינרי באדיבות הקמפוס הקולינרי, ושוברי ארוחות זוגיות באדיבות האתר "קול כבודה"

עד מתי יש להגיש מועמדות לתחרות?

הגשת המעומדות עד י"ח שבט תשע"ט

לכתובת המייל: t026522227@gmail.com

מחכות לכן!

המרתון הקולינרי הראשון בישראל!

גם נופש קסום על חוף ימה של טבריה וגם השתלמות מקצועית אינטנסיבית

שמונה סדנאות מקצועיות בשלושה ימים בלבד!                                                                                                                                שימי לב: הסבסוד הייחודי של איגוד השפים הישראלי ל-35 נרשמות הולך ומסתיים.

נותרו סבסודים אחרונים למרתון הקולינרי במלון לייק האוס בטבריה

 שלב א' – כדי להשתתף בתחרות בנופש הקולינרי עלייך להכין את המנה לפי הכללים מטה לצלם בצילום מקצועי
ולשלוח לכתובת המייל: t026522227@gmail.com  תאריך היעד למשלוח , עד טו בשבט תשע"ט 21.01.19
קריטריונים לניקוד:
  • דומיננטיות המוצר במנה
  • יצירתיות
  • מקוריות
  • טעם
  • נראות/ צילחות
שלב ראשון – מנת בריאות
נושא בריאות: בריא זה אפשרי:)
מנה מיוחדת מאד.
מרכז המנה מדגנים או קטניות או שילוב של שניהם
קהל הגולשות יצביע בדירוג עבור 12 המנות הנבחרות על ידי השופטות.
משקל הדירוג של הגולשות % 30 של השופטות השפיות של הקמפוס הקולינרי 70%
מה יהיה בהמשך?
שלב שני – מנה ראשונה, ומנה עיקרית עם תוספת
יערך בנופש הקולינרי:
כל מתמודדת תקבל קופסת סל מזון, ממנה היא צריכה להכין מנה ראשונה חמה או קרה
המתמודדות מקבלות 5-10 דקות לקבל החלטה מה הן מכינות, ולהציג את הרעיון לפני צוות השופטות.
זמן הכנה: שעה וחצי
בדיוק עד לצילחות מלא של 2 מנות. אחת לתצוגה וצילום, ואחת לטעימה.
מיד בסיום המתמודדות מקבלות קופסה נוספת ממנה צריכות להכין מנה עיקרית + תוספות
להציג את הרעיון בפני השופטות לקבל הסכמה ולהתחיל לעבוד.
לשלב 3-  מאפים
 יערך באירוע מיוחד לנשים עולות עד 5 מתמודדות
כל מתמודדת צריכה להכין מנת גורמה עכיות מורכבת, מביאה מהבית ומצלחתת במקום 2 מנות לטעימה ולצילום.
שלב ראשון
להכין מאפה  שמבוסס על:
 קינוח כוס
או מאפה שמרים
או טארט
שלב שני
קופסת סל מזון להכנת פטיפור
חלק שני 
קופסת סל מזון להכנת קינוח אישי
שלב שלישי 
כל מתמודדת תביא עוגת ויטרינה מוכנה
תצפה ותקשט במקום
או קינוח מצולחת מורכב ותרכיב במקום

פוסטים אחרונים

מוקפץ ברוטב מתקתק | מירב מלכה

לפני 22 שעות

|

0

על שמחה ועל "וולט" | סיון רהב-מאיר

לפני 2 ימים

|

0

דלעת ערמונים במילוי קציצת עדשים ופטריות | מירב מלכה.

לפני 2 ימים

|

0

הזדמנויות לחגוג? בואו ניצור אותן

לפני 2 ימים

|

0

אשכולית אדומה עם כל המעלות והתוספות

לפני 3 ימים

|

0

הבת שלי היא הכי מושלמת - הרכיבים מדברים בעד עצמם

לפני 3 ימים

|

0

איך יוצאים? בשמחה! | סיון רהב-מאיר

לפני 3 ימים

|

0

חלת שום עסיסית | מירב מלכה

לפני 3 ימים

|

0

לא נותנים הזדמנות: חרם בעולם הילדים

לפני 4 ימים

|

1

סביח בפיתות פרנה ללא התפחה | מירב מלכה

לפני 4 ימים

|

0

תיווך נדל"ן- חלק ה' מהם דמי תיווך בשכירות/ עו''ד אסתי וייסלר

לפני 4 ימים

|

0

הגדרות זה לא להיות

לפני 5 ימים

|

3

תהליכים | אפרת ברזל

לפני 6 ימים

|

0

חודש של בשורות טובות

לפני 6 ימים

|

0

מפנקת במיוחד: עוגת שכבות קפה | חיה קסטיאל

לפני 7 ימים

|

10

תפתיעי אותם בשבת: קציצות דגים ברוטב אדום עשיר

לפני 7 ימים

|

0

חשיפה בלעדית: השיטה שמכשירה נשים בעולמה של הלכה

לפני 7 ימים

|

0

זעקת האישה העובדת: חוסר במעונות במגזר החרדי - מי לוקח את האחריות?!

לפני 7 ימים

|

4

מסיבת ההודיה הגיעה | סיון רהב-מאיר

לפני 7 ימים

|

0

התבלין שכדאי לך להכניס לתפריט בכל הזדמנות: קינמון

לפני שבוע 1

|

0

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *