תחרות 'שפית ברמה' לראשונה במגזר, נותנים לך במה ראויה לנסות להגיע לטופ:)
למה שלא תנסי?!
השתתפות פעילה בתחרות מותנית באחת הדרישות הבאות:
- היותך בוגרת של הקמפוס הקולינרי
- או השתתפות בנופש הקולינרי.
רוצה להשפיע? כדי לדרג את המתכונים שנעלה בהמשך אין דרישות רק לבחור:)
לפרטים אודות הנופש הקולינרי לחצי כאן
תחרות "שפית ברמה"
בחסות ה- ICCA ובשיתוף רדיו קול ברמה ואתר קל כבודה
רוצה לקבל מדליה יוקרתית של האיגוד הישראלי לשפים וקולינריה ICCA?
תחרות ארצית שבסיומה הזוכה במקום הראשון תזכה במדליה ותעודת זוכה יוקרתית מטעם איגוד הישראלי לשפים ולקולינריה ICCA
התחרות מיועדת אך ורק לבוגרות, תלמידות ומשתתפות המרתון הקולינרי במלון לייק האוס בטבריה
מה משתתף בתחרות?
מתחום הבישול:
מנות בריאות תחת הנושא "בריא זה אפשרי"
על המתמודדות להכין מנה פרווה המבוססת על קטניה או דגן או שילוב של השניים.
מתחום הקונדיטוריה:
הנושא "ריח של בית" בשלב זה על המתמודדות להכין מאפה מלוח או מתוק מיוחד.
קריטריונים לשיפוט:
דומיננטיות המוצר במנה (בבישול) , מקוריות, יצירתיות, נראות/צילחות.
איך משתתפים בתחרות?
הגישי מועמדות לשלב א' בתחרות.
שלחי את המתכון המנצח שלך + תמונת המנה למייל: [email protected]
השלב הראשון של דירוג המועמדות יתבצע באתר "קול כבודה" על ידי קהל המדרגות
בהמשך יכריע צוות שופטים המורכב מנשיא האיגוד הישראלי לשפים וקולינריה ICCA
יחד עם צוות השפיות בקמפוס הקולינרי
רק 12 מועמדות מתחום הבישול ו-12 מועמדות מתחום הקונדיטוריה תעלנה לשלב ב' שיתקיים במרתון הקולינריה במלון לייק האוס
בנוסף – בין כל המדרגות בתחרות יוגרלו 2 לילות במרתון הקולינרי באדיבות הקמפוס הקולינרי, ושוברי ארוחות זוגיות באדיבות האתר "קול כבודה"
עד מתי יש להגיש מועמדות לתחרות?
הגשת המעומדות עד י"ח שבט תשע"ט
לכתובת המייל: [email protected]
מחכות לכן!
המרתון הקולינרי הראשון בישראל!
גם נופש קסום על חוף ימה של טבריה וגם השתלמות מקצועית אינטנסיבית
שמונה סדנאות מקצועיות בשלושה ימים בלבד! שימי לב: הסבסוד הייחודי של איגוד השפים הישראלי ל-35 נרשמות הולך ומסתיים.
נותרו סבסודים אחרונים למרתון הקולינרי במלון לייק האוס בטבריה
שלב א' – כדי להשתתף בתחרות בנופש הקולינרי עלייך להכין את המנה לפי הכללים מטה לצלם בצילום מקצועיולשלוח לכתובת המייל: [email protected] תאריך היעד למשלוח , עד טו בשבט תשע"ט 21.01.19קריטריונים לניקוד:
- דומיננטיות המוצר במנה
- יצירתיות
- מקוריות
- טעם
- נראות/ צילחות
2 תגובות
השתתפתי בתחרות מתחום הקונדיטוריהת "ריח של בית", מתי יודעים את התוצאות של שלב ראשון ?
תודה
וואי נשמע מגניב ממש