חומרים
טארטלאים סירות
1 קרם לוטלה-קשת
1 כוס ריצ'
50 גר' שביבי וופל
שקית זילוף ח"פ
תבנית לשוקולד סביבונים תלת מימד.
שוקולד צבעוני כחול
סוכר מטאלי כחול וזהב.
ספטולה
אופן ההכנה
מחממים מעט את הריצ' מערבבים היטב עם קרם לוטלה ומוסיפים שביבי וופל .
מכניסים לשקית זילוף וממלאים בסירות.
מזלפים מעט סוכר מטאלי כחול וזהב.
ממיסים שוקולד כחול שוברים לקוביות ומכניסים 30 שניות למיקרוגל ומערבבים.
אם יש צורך מכניסים לעוד 20 שניות ומערבבים.
ממלאים בתבנית הסביבונים מחליקים ומקפיאים ל 15 דקות.
מוציאים בעדינות מדביקים 2 חצאי סביבונים עם מעט שוקולד מומס.
מניחים בסירה בצד. ומגישים בהנאה לחברים.
את החומרים ניתן לרכוש בקשת הכל לאפיה מוצלחת- חנות המפעל מרכז ספיר 7 ק"ב גבע"ש
ועכשיו בהנחות ומבצעים לכבוד חנוכה!!!