לגלילייות לוטוס:
200 גרם עוגיות לוטוס
100 גרם ממרח לוטוס
20 גרם חמאה או מרגרינה מחמאה
20 גרם גבינת שמנת טבעית או 20 גרם ממרח חלבה
50 גרם קרם נוגט
אופן ההכנה
שמים את כל הרכיבים במעבד מזון .
טוחנים לעיסה חלקה.
מכניסים לשקית זילוף עם צנטר חלק
מזלפים גליליות ארוכות ומקפיאים
לסילסולי שוקולד
1.מכינים משטח קר מאוד (חתיכת שיש, מגש מתכת ששהה במקפיא למשך 15 דק' וכד')
2.ממיסים 200 גרם שוקולד
3.מכניסים את השוקולד לשקית זילוף – עושים חור קטן
4.חותכים את הגליליות לוטוס הקפואות לגודל הרצוי
5.ומזלפים פסי שוקולד כאשר מגלגלים בזריזות תוך כדי את הגלילית עד שהיא מצופה בשוקולד
בהצלחה !!!
ניתן להזמין ממיכל פרליני שוקולד מיוחדים!!
מיכל ביטון להזמנות וסדנאות התקשרי: 054-954-7280
המתכון השתתף בתחרות "שפית ברמה"