חומרים:
500 מיל קצפת צמחית
חבילת פודינג
רבע כוס ריבת חלב – פרווה (יש בסופרים רקרצריך לחפש)
כף נס קפה
2 כפיות ממרח לוטוס
אופן ההכנה:
הקציפי קצפת צמחית עם פודינג וניל, הוסיפי ריבת חלב קפה נמס וממרח לוטוס. כאשר הקצף יציב נעביר אותו לשקית זילוף.
נסדר בתבנית אינגלישקייק שורה של עוגיות לוטוס ברצף
מעל נזלף שכבה אחידה מהקרם ומעל שוב נסדר עוגיות לוטוס עד לסיום.
מעל לעוגה ניתן ליצור פס לקישוט מהקרם ולזגג עם שקית זילוף מחוררת קווים של ממרח לוטוס שהומס קלות במיקרוגל.
להקפיא כמה שעות ולהגיש קפוא.
שימו לב מפשיר מהר!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
10 תגובות
נפרס יפה?
או שקשה בגלל הביסקויטים?
תודה רבה על המתכון הטעים רציתי לדעת רק כמה ריבת חלב צריך לשים במתכון
רציתי לדעת כמה ריבת חלב צריך לשים אשמח לתשובה מהירה תודה רבה
רבע כוס רשום במתכון.
כמה ריבת חלב לשים תודה
שכחתי לשים סימן שאלה בתגובה הקודמת שלי.
והשאלה שלי היא: האם יש תחליף לממרח לוטוס ?? (בגלל בעיית כשרות)
יש דבר כזה ריבת חלב פרווה?
לא ידוע לי. אם לא, אז כיצד כתוב שזה קינוח פרווה.
דבר נוסף, יש תחליף לממרח לוטוס בגלל בעיית כשרות, איזה ממרח אחר ניתן לשים שיצא מוצלח??
כן יש. צריך לשים לב!
יש בחנויות אפייה פרטיות קרם לוטוס עם אותו טעם בהכשר הבד"ץ העדה החרדית.
ניתן לרכוש ממרח לוטוס בחנויות למוצרי אפיה בהכשר העדה החרדית.
מעט שונה בטעם מן המקור