עוגת קרם לוטוס – קינוח פרווה מיוחד:)

שיתוף ב email
שיתוף ב print

חומרים:
500 מיל קצפת צמחית
חבילת פודינג
רבע כוס ריבת חלב – פרווה (יש בסופרים רקרצריך לחפש)
כף נס קפה
2 כפיות ממרח לוטוס

אופן ההכנה:
הקציפי קצפת צמחית עם פודינג וניל, הוסיפי ריבת חלב קפה נמס וממרח לוטוס. כאשר הקצף יציב נעביר אותו לשקית זילוף.
נסדר בתבנית אינגלישקייק שורה של עוגיות לוטוס ברצף
מעל נזלף שכבה אחידה מהקרם ומעל שוב נסדר עוגיות לוטוס עד לסיום.
מעל לעוגה ניתן ליצור פס לקישוט מהקרם ולזגג עם שקית זילוף מחוררת קווים של ממרח לוטוס שהומס קלות במיקרוגל.
להקפיא כמה שעות ולהגיש קפוא.
שימו לב מפשיר מהר!

חדש באתר

השארת תגובה

לתשומת לבכן התגובות מוצגות לאחר אישור המערכת


9 תגובות

  1. שושנה הגב

    נפרס יפה?
    או שקשה בגלל הביסקויטים?

  2. שולי הגב

    תודה רבה על המתכון הטעים רציתי לדעת רק כמה ריבת חלב צריך לשים במתכון

  3. שולי הגב

    רציתי לדעת כמה ריבת חלב צריך לשים אשמח לתשובה מהירה תודה רבה

  4. הילה הגב

    כמה ריבת חלב לשים תודה

  5. חובבת אפייה הגב

    שכחתי לשים סימן שאלה בתגובה הקודמת שלי.
    והשאלה שלי היא: האם יש תחליף לממרח לוטוס ?? (בגלל בעיית כשרות)

  6. חובבת אפייה הגב

    יש דבר כזה ריבת חלב פרווה?
    לא ידוע לי. אם לא, אז כיצד כתוב שזה קינוח פרווה.
    דבר נוסף, יש תחליף לממרח לוטוס בגלל בעיית כשרות, איזה ממרח אחר ניתן לשים שיצא מוצלח??

x איזור הפורומים והקבוצות
של קול כבודה
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן