מצרכים:
3/4 כוס חמאת בוטנים טבעית
חצי כוס קמח קוקוס
רבע כוס ממתיק, יכול להיות דבש, אגבה, מייפל טבעי
120 גרם שוקולד מריר
ההכנה:
מערבבים יחד חמאת בוטנים והממתיק מוסיפים בהדרגה את הקמח קוסקוס לבצק אחיד נוח לעיבוד,
יוצרים את העוגיות לגודל הרצוי, מניחים על תבנית מרופדת ומקפיאים לחצי שעה לפחות, ממיסים את השוקולד. שופכים את השוקולד המומס על העוגיות ,מקפיאים שוב לשעה לפחות.
נשמר לפחות חודשיים במקפיא וכדאי להוציא כחמש דקות לפני האכילה.
להצטרפות לקבוצת הבריאות והמתכונים שלי שלחי בקשה למספר – 055-5593839.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן