המצרכים:
חבילת פסטה מכל סוג שאוהבים
כף שטוחה מלח
4 כפות תבלין זעתר
חצי כוס שמן זית
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור טחון
חצי כפית כורכום
5 שיני שום
כף אבקת בצל/ אבקת מרק פטריות/אבקת מרק עוף
ההכנה:
מבשלים את הפסטה במים עם כף שטוחה מלח ומסננים. קוצצים את השום לקוביות קטנות ומעבירים לסיר החם, מוסיפים מייד את השמן זית ומערבבים קלות. מוסיפים את הזעתר ואת שאר התבלינים ועוד חצי כוס מים. מערבבים מעט ומרתיחים למשך 3-5 דקות. מכניסים פנימה את הפסטה המסוננת ומערבבים עד שכל הפסטה מקבלת מטעמי הרוטב.
בהצלחה ובהנאה!!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן