חומרים
1/2 קילו בשר טחון
1 בצל בינוני קצוץ
2 בצים
צרור פטרוזיליה קצוץ דק
3 פרוסות לחם אחיד עבות, נטולות קרום, שרויות במים וסחוטות
פלפל
מלח
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מערבבים בשר, בצל קצוץ, ביצים, פטרוזיליה יחד פרוסות הלחם הסחוטות. מפלפלים בנדיבות. ממליחים. לשים היטב, מכסים בניילון נצמד ומצננים שעתיים. צרים קציצות יחסית גדולות (כ-12) ושטוחות. וכאן בא פטנט: מטגנים את הקציצות בשמן רגיל (לא חם מדי!!) על אש נמוכה בסבלנות רבה עד להשחמה ולא מעבר לכך. הקציצה צריכה להיות שחומה מבחוץ ורכה ועסיסית מבפנים.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
תגובה אחת
יאמי יאמי נראה טוב…
כבר הוצאתי בשר טחון מהפריזר,
ובעז"ה יהיה לי מה להכין לשבת.
תודה רבה למי שהשאירה את המתכון👍