קציצות מטוגנות שהילדים אוהבים:)

שיתוף ב email
שיתוף ב print
חומרים

1/2 קילו בשר טחון

1 בצל בינוני קצוץ

2 בצים

צרור פטרוזיליה קצוץ דק

3 פרוסות לחם אחיד עבות, נטולות קרום, שרויות במים וסחוטות

פלפל

מלח

שמן לטיגון

אופן ההכנה

מערבבים בשר, בצל קצוץ, ביצים, פטרוזיליה יחד פרוסות הלחם הסחוטות. מפלפלים בנדיבות. ממליחים. לשים היטב, מכסים בניילון נצמד ומצננים שעתיים. צרים קציצות יחסית גדולות (כ-12) ושטוחות. וכאן בא פטנט: מטגנים את הקציצות בשמן רגיל (לא חם מדי!!) על אש נמוכה בסבלנות רבה עד להשחמה ולא מעבר לכך. הקציצה צריכה להיות שחומה מבחוץ ורכה ועסיסית מבפנים.


שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.