חומרים
קילו נתח בשר בקר מס 5
1/4 כוס שמן זית
4 בצלים פרוסים דק
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
3 עגבניות מגוררות
כפית כמון
אופן ההכנה
מחממים שמן בסיר רחב ומטגנים בצל עד הזהבה. מוסיפים פלפל ומלח ומערבבים.
מחכים כ 20 דקות עש שהופך לכרמל.
מגבירים את הלהבה. מתבלים את הבשר מניחים אותו על הבצל המקורמל וסוגרים את הבשר כ-5 דקות משני הצדדים.
מנמיכים את הלהבה למינימום, מכסים את הסיר ומבשלים לשעה
מוציאים את הבשר מהסיר ומניחים בצד לצינון. מגבירים את הלהבה לבינונית, מוסיפים לסיר עגבניות מגוררות וכמון ומערבבים. מבשלים עד שהנוזלים מתחילים להצטמצם.
חותכים את הבשר לפרסות
מחזירים לרוטב ומבשלים כשעה וחצי עד שהבשר רך מאוד
תגובה אחת
בעזרת השם אני מכינה את זה!!!
נשמע טוב!!!!