המבוגר ביתי מנצח/ תהילה אביטן

שיתוף ב email
שיתוף ב print

הכנה צילום וסטיילינג: תהילה אביטן

החומרים:

קילו בשר בקר טחון

בצל גדול

צרור פטרוזיליה

מלח ופלפל לפי הטעם

צ'ילי יבש גרוס – לפי הטעם

 1 ביצה

אופן ההכנה:

את הבצל קוצצים דק מאוד וסוחטים מנוזלים. אפשר גם לגרר בפומפייה.

את הפטרוזיליה קוצצים דק דק.

בקערה גדולה מערבבים היטב את הבשר עם הבצל, פטרוזיליה ותבלינים.

להעביר את קערת תערובת המבורגר למקרר לספיגת טעמים, בערך חצי שעה במקרר.

להוציא מהמקרר, ליצור קציצות המבורגר בגודל הרצוי ולצלות על הפלנצ'ה עד להשחמה משני הצדדים.

  • את ההמבורגר ניתן גם להכין בתנור – חשוב לשמן לפני ההכנסה לתנור.
  • ניתן גם לטגן במחבת רגילה או להכין על המנגל.

 זה השלב שלכם לשים את ההמבורגר החם שהכנתם בלחמניה ו"להעמיס" עליה ככל העולה על רוחכם.

בתאבון!

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

תגובה אחת

  1. ואוווווווו, אני חיבת לציין שהמתכונים פה באתר ברמה גבוהה! הצילום, החשיבה על הרעיון, ושוב הצילום המושך והטעים הזה!!!!
    אולי תעשו ראיון לתהילה? אשמח לדעת עליה פרטים……….:) האם היא מתעסקת באפיה ובישול כול היום או גם עובדת, בת כמה היא…. וכו.
    תודה רבה!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.