הכנה צילום וסטיילינג: תהילה אביטן
החומרים:
קילו בשר בקר טחון
בצל גדול
צרור פטרוזיליה
מלח ופלפל לפי הטעם
צ'ילי יבש גרוס – לפי הטעם
1 ביצה
את הבצל קוצצים דק מאוד וסוחטים מנוזלים. אפשר גם לגרר בפומפייה.
את הפטרוזיליה קוצצים דק דק.
בקערה גדולה מערבבים היטב את הבשר עם הבצל, פטרוזיליה ותבלינים.
להעביר את קערת תערובת המבורגר למקרר לספיגת טעמים, בערך חצי שעה במקרר.
להוציא מהמקרר, ליצור קציצות המבורגר בגודל הרצוי ולצלות על הפלנצ'ה עד להשחמה משני הצדדים.
- את ההמבורגר ניתן גם להכין בתנור – חשוב לשמן לפני ההכנסה לתנור.
- ניתן גם לטגן במחבת רגילה או להכין על המנגל.
זה השלב שלכם לשים את ההמבורגר החם שהכנתם בלחמניה ו"להעמיס" עליה ככל העולה על רוחכם.
בתאבון!
3 תגובות
מחילה..במתכון של ההמבורגרים צריך לטגן את הבצל הקצוץ אחרת זה פשוט קציצת בשר שאים לה קשר לטעם של ההמבורגר
ואוווווווו, אני חיבת לציין שהמתכונים פה באתר ברמה גבוהה! הצילום, החשיבה על הרעיון, ושוב הצילום המושך והטעים הזה!!!!
אולי תעשו ראיון לתהילה? אשמח לדעת עליה פרטים……….:) האם היא מתעסקת באפיה ובישול כול היום או גם עובדת, בת כמה היא…. וכו.
תודה רבה!!
אני בעד !
היא אלופה 👍