החומרים:
פיתות
למילוי:
500 גרם סלמון – חותכים דק דק ולא טוחנים.
צרור כוסברה
2 בצל ירוק
3 עלי נענע
4 שיני שום
חצי בצל קצוץ דק
חצי כפית סומק
צ'ילי גרוס
תיבול: מלח, פלפל, פפריקה
לרוטב איולי שום חרדל:
כפית חרדל
כף מיונז
3 כפות שמן זית
3 כפות חומץ
שום כתוש
אבקת שום
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
מערבבים את חומרי המילוי וממלאים חצי פיתה.
צורבים את הפתח של הפיתה עם המילוי על מחבת ואז מטגנים משני כיוונים בערך 3 דקות.
מערבבים את חומרי המילוי ושופכים על הפיתה