עראייס פרווה במילוי מפתיע/ נופר אלגלי

שיתוף ב email
שיתוף ב print

החומרים:

פיתות

למילוי:

500 גרם סלמון – חותכים דק דק ולא טוחנים.

צרור כוסברה

2 בצל ירוק

3 עלי נענע

4 שיני שום

חצי בצל קצוץ דק

חצי כפית סומק

צ'ילי גרוס

תיבול: מלח, פלפל, פפריקה

לרוטב איולי שום חרדל:

כפית חרדל

כף מיונז

3 כפות שמן זית

3 כפות חומץ

שום כתוש

אבקת שום

מלח ופלפל

 

אופן ההכנה:

מערבבים את חומרי המילוי וממלאים חצי פיתה.

צורבים את הפתח של הפיתה עם המילוי על מחבת ואז מטגנים משני כיוונים בערך 3 דקות.

מערבבים את חומרי המילוי ושופכים על הפיתה

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.