יום שישי
|
05/12/2025

לאישה החרדית

|

|

|

05/12/2025

|

יום שישי

נמסה בפה ובלתי אפשרית: פשטידת תפוחי אדמה וגבינות שתעשה אותך מלכה! | חגית אור

את יכולה לשלב בה פטריות וזייתים, אבל היא כל כך טעימה כמו שהיא: בהירה, נמסה ומלאת גבינות שנמתחות על הצלחת והופכות את הארוחה למשהו שמתגעגעים אליו עוד לפני שהוא מסתיים...
| קרדיט: shutterstock

מה צריך?

5 תפוחי אדמה

2 כוסות גבינה צהובה מגורדת

1 בצל

2 קוטג'

4 ביצים

חצי כוס קמח

1 כף א.אפיה

תבלינים: כף שטוחה מלח, כפית פלפל, כפית אגוז מוסקט, חצי כפית תבלין שום.

ההכנה: 

קוצצים את הבצל לקוביות קטנות ומטגנים עד להשחמה מלאה. קוצצים את תפוחי האדמה דק דק או קוצצים בבלנדר ירקות ל'פסים' דקיקים.

בקערה מערבבים את כל הגבינות עם קמח ואבקת אפיה, מכניסים פנימה את הבצל המטוגן ותפו"א הקצוץ, תבלינים ובייצים. מערבבים לעיסה אחידה.

שוטחים את כל הבלילה בתבנית מרופדת ואופים למשך כ-40 דקות בחום של 220 מעלות.

מוציאים כשהשכבה הפנימית בשלה והשכבה העליונה מזהיבה.

תתענגו!

 

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]