מה צריך?
5 תפוחי אדמה
2 כוסות גבינה צהובה מגורדת
1 בצל
2 קוטג'
4 ביצים
חצי כוס קמח
1 כף א.אפיה
תבלינים: כף שטוחה מלח, כפית פלפל, כפית אגוז מוסקט, חצי כפית תבלין שום.
ההכנה:
קוצצים את הבצל לקוביות קטנות ומטגנים עד להשחמה מלאה. קוצצים את תפוחי האדמה דק דק או קוצצים בבלנדר ירקות ל'פסים' דקיקים.
בקערה מערבבים את כל הגבינות עם קמח ואבקת אפיה, מכניסים פנימה את הבצל המטוגן ותפו"א הקצוץ, תבלינים ובייצים. מערבבים לעיסה אחידה.
שוטחים את כל הבלילה בתבנית מרופדת ואופים למשך כ-40 דקות בחום של 220 מעלות.
מוציאים כשהשכבה הפנימית בשלה והשכבה העליונה מזהיבה.
תתענגו!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן











2 תגובות
כמה קוטג' 2 קופסאות או כפות או כפיות לא מובן.
קופסאות