המצרכים:
8 טורטיות
גבינה צהובה מגורדת
תוספות שאוהבים: תירס, זיתים, פטריות, בצל ועוד ועוד.
לרוטב: 5 כפות רסק עגבניות, חצי כוס שמן, מלח, כפית סוכר, אורגנו/זעתר.
אופן ההכנה:
מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערה נפרדת. מרפדים תבנית בנייר אפיה, מניחים עליה את הטורטיות, מורחים את הרוטב בנדיבות, מעל את התוספות ומעליהן את הגבינה הצהובה.
מכניסים לתנור חם ואופים עד להקרמת הגבינה. (כעשר דקות) מוציאים, מגלגלים בזהירות ואוכלים.
זה טעים אש, תיזהרו מכוויות 🙂