כל התוכן המעניין לאישה החרדית
יום שלישי
|
י״ז בתמוז ה׳תשפ״ד
|
23/07/2024

נמסה בפה ובלתי אפשרית: פשטידת תפוחי אדמה וגבינות שתעשה אותך מלכה! | חגית אור

את יכולה לשלב בה פטריות וזייתים, אבל היא כל כך טעימה כמו שהיא: בהירה, נמסה ומלאת גבינות שנמתחות על הצלחת והופכות את הארוחה למשהו שמתגעגעים אליו עוד לפני שהוא מסתיים...
| קרדיט: shutterstock

מה צריך?

5 תפוחי אדמה

2 כוסות גבינה צהובה מגורדת

1 בצל

2 קוטג'

4 ביצים

חצי כוס קמח

1 כף א.אפיה

תבלינים: כף שטוחה מלח, כפית פלפל, כפית אגוז מוסקט, חצי כפית תבלין שום.

ההכנה: 

קוצצים את הבצל לקוביות קטנות ומטגנים עד להשחמה מלאה. קוצצים את תפוחי האדמה דק דק או קוצצים בבלנדר ירקות ל'פסים' דקיקים.

בקערה מערבבים את כל הגבינות עם קמח ואבקת אפיה, מכניסים פנימה את הבצל המטוגן ותפו"א הקצוץ, תבלינים ובייצים. מערבבים לעיסה אחידה.

שוטחים את כל הבלילה בתבנית מרופדת ואופים למשך כ-40 דקות בחום של 220 מעלות.

מוציאים כשהשכבה הפנימית בשלה והשכבה העליונה מזהיבה.

תתענגו!

 

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים