מצרכים:
- 3 קוטג' (9 אחוז או 5 אחוז)
- 2 כוסות קמח לבן
- 1 אבקת אפיה
- 4 ביצים
- 1 בצל
- 2 כוסות טבעות זיתים ירוקים/שחורים
- 1 יוגורט / 5 כפות גבינה לבנה
- אופציונאלי: גבינה צהובה מגורדת
- תבלינים: מלח, פלפל, תבלין אגוז מוסקט, כף זעתר / שמיר יבש
אופן ההכנה:
- נערבב את כל הגבינות יחד ונצרף אליהן את הביצים
- נערבב לבפנים בזהירות את הקמח ואבקת האפיה ואת התבלינים
- נעביר לתבנית ח"פ בגודל בינוני ונכניס לתנור למשך כחצי שעה – 40 דקות עד להזהבה והתיצבות מבפנים.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
5 תגובות
באיזה גודל הביצים?
באיזה חום לאפות?
180-200 מעלות עד להתייצבות והשחמה
מה עושים עם הגבינה צהובה המגוררת?
מכניסים פנימה לתוך התערובת או מלמעלה
פנימה