המצרכים:
- 1 גביע קוטג'
- 4-5 ביצים
- 1 כוס קמח לבן
- 4 כפות גבינה לבנה
- כפית מלח
- חצי כפית פלפל שחור
- כף שמיר מיובש
- תבלין אגוז מוסקט
- חצי כפית תבלין שום
אופן ההכנה:
- נפתח את הביצים ונטרוף אותן יחד עם הקוטג' והגבינה.
- נוסיף את הקמח והתבלינים ונערבב לקבלת עיסה סמיכה אך רכה.
- נרתיח מחבת ונשמן עם מעט שמן
- נניח בעזרת כף מהעיסה ונהפוך אחרי דקה וחצי של טיגון על אש גבוהה
- נניח על נייר סופג ונגיש יחד עם מתבל מיונז עם קטשופ או מתבל אחר.
תהנו!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן










