המצרכים:
חבילת פטריות טריות או 2 קופסאות פטריות משימורים
4 בייצים
2 קוטג'
1 כוס קמח
1/4 כוס שמן או 1/2 מיכל שמנת חמוצה
1 בצל גדול
1 כפית אבקת אפיה
תבלינים: מלח, פלפל, 1 כף אבקת מרק/אבקת בצל/אבקת פטריות
ההכנה:
קוצצים את הבצל לקוביות ומטגנים עד להזהבה, מוסיפים את הפטריות ומטגנים עוד כשלוש דקות.
מערבבים בקערה את הבייצים והקוטג' עם התבלינים ואז מוסיפים את הקמח, אבקת האפיה ואת הפטריות והבצל המטוגנים.
מעבירים לתבנית תנור בגודל בינוני-גדול ואופים עד להתייצבות והשחמה קלה מלמעלה.