פשטידת פטריות חלבית ממכרת ומזינה

שיתוף ב email
שיתוף ב print
חומרים

2 בצלים גדולים קצוצים
1 ק’’ג פטריות שמפיניון חתוכות לפרוסות , אפשר 2 קופסאות פטריות חתוכות משימורים מסוננים ושטופים מנוזלים.
2 כפות אבקת מרק פטריות
1 מיכל שמנת לבישול
1 קוט’ג
200 גר’ גבינה צהובה מגוררת
3 ביצים
2 כפות קמח
מלח, פלפל. אגוז מוסקט

אופן ההכנה

-מטגנים בצל להזהבה קלה
מוסיפים לו את הפטריות , מערבבים היטב ומטגנים קלות כ-5 דק’
מוסיפים אבקת מרק. בוחשים
-מוסיפים שמנת לבישול ומבשלים כ-5 דק’ להסמכה.
-מסירים מן האש ומקררים

-בקערה נפרדת מערבבים את הקוט’ג, הביצים, הקמח והגבינה המגוררת
-מוסיפת את תערובת הפטריות. בוחשים היטב
-משמנים תבנית. מפזרים בתחתית מעט פירורי לחם עבים
-שופכים את התערובת לתבנית ומפזרים מעל מעט מפירורי הלחם
-אופים 35-45 דקות עד להזהבה.

ממתינים שתקרר מעט , מגישים ולא מפסיקים לאכול…


תמונה 1 – תיאור
מומלצת במידות 370*250 פיקסלים

תמונה 2 – תיאור
מומלצת במידות 370*250 פיקסלים

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

9 תגובות

  1. זו פשטידה באמת מיוחדת… מתחילים לאכול ולא מפסיקים…
    מי שרוצה בלי גבינה צהובה זה גם אפשרי רק להוסיף גביע נוסף של קוטג יוצא מושלם

    1. שלום מרים,
      כיון שלא מדובר בחומר בסיס כמו קמח או מים
      אזי הכמות אינה מכריעה כאן, זוהי החלטה שלך…בסוף זה עניין של טעם
      שיהיה הרבה בהצלחה!
      אסתי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.