חומרים
2 בצלים גדולים קצוצים
1 ק’’ג פטריות שמפיניון חתוכות לפרוסות , אפשר 2 קופסאות פטריות חתוכות משימורים מסוננים ושטופים מנוזלים.
2 כפות אבקת מרק פטריות
1 מיכל שמנת לבישול
1 קוט’ג
200 גר’ גבינה צהובה מגוררת
3 ביצים
2 כפות קמח
מלח, פלפל. אגוז מוסקט
אופן ההכנה
-מטגנים בצל להזהבה קלה
מוסיפים לו את הפטריות , מערבבים היטב ומטגנים קלות כ-5 דק’
מוסיפים אבקת מרק. בוחשים
-מוסיפים שמנת לבישול ומבשלים כ-5 דק’ להסמכה.
-מסירים מן האש ומקררים
-בקערה נפרדת מערבבים את הקוט’ג, הביצים, הקמח והגבינה המגוררת
-מוסיפת את תערובת הפטריות. בוחשים היטב
-משמנים תבנית. מפזרים בתחתית מעט פירורי לחם עבים
-שופכים את התערובת לתבנית ומפזרים מעל מעט מפירורי הלחם
-אופים 35-45 דקות עד להזהבה.
ממתינים שתקרר מעט , מגישים ולא מפסיקים לאכול…
תמונה 1 – תיאור
מומלצת במידות 370*250 פיקסלים
תמונה 2 – תיאור
מומלצת במידות 370*250 פיקסלים
9 תגובות
זו פשטידה באמת מיוחדת… מתחילים לאכול ולא מפסיקים…
מי שרוצה בלי גבינה צהובה זה גם אפשרי רק להוסיף גביע נוסף של קוטג יוצא מושלם
הכנתי ויצא משגע תודה רבה על מתכון מושלם
האם ניתן להמיר את השמנת לבישול בחלב?
לא כדאי
תודה רבה!!!!
יצא מ-ע-ד-ן!!!!!!!!!!!!!
אם משתמשים בפטריות טריות אז מספיק שתי קופסאות או שצריך יותר?
שלום מרים,
כיון שלא מדובר בחומר בסיס כמו קמח או מים
אזי הכמות אינה מכריעה כאן, זוהי החלטה שלך…בסוף זה עניין של טעם
שיהיה הרבה בהצלחה!
אסתי
צריך קילו של פטריות טריות?
הולך טוב מאוד גם עם 2 קופסאות שימורים של פטריות
בהצלחה!!
אסתי מהמתכונים