וידאו מפורט: הכנת מגנום שוקובו עם הפתעות טראפלס / חני פיין

שיתוף ב email
שיתוף ב print

 

חומרים להפתעות הטראפלס:
200 גרם שוקולד מריר
120 גרם שמנת מתוקה
הכנה: 
להמיס הכל יחד, ולשפוך לתבנית אינגליש קייק קטנה ולהקפיא. לאחר ההקפאה לחתוך לקוביות קטנות.
טיפ לעסוקות: אפשר במקום הפתעות הטראפלס פשוט לשים קליקים טעימים:)

חומרים למוס שוקולד (הוא מתאים גם לקינוחי כוסות:):
100 גרם שוקולד חלב
150 גרם שוקולד מריר
200 גרם חלב מרוכז (ניתן למצוא בסופרים, נמצא בצנצנות זכוכית לא במקררים, ויש בכשרות מהודרת)
500 גרם שמנת מתוקה
הכנת המוס:
להמיס את 2 סוגי השוקולד ולערבב. לשפוך את החלב המרוכז לתערובת השוקולד. ולטחון בעזרת מוט ידני – מומלץ.
להקציף את השמנת  המתוקה, עד שיווצר מרקם יוגורט. לשפוך את קרם השוקולד לקצפת ולערבב היטב.
לצקת לתבנית סיליקון מתאימה לארטיק מיני מגנום,תחילה להניח את המקלות ארטיק, ולצקת עד לחצי התבנית (ראי בסרטון המצורף). אחר כך לשים את קוביות הטראפלס ולכסות במוס עד לשפת התבנית. להקפיא היטב לילה אחד (ואם המקפיא שלך מצויין ממש אז אפשר כמה שעות).

לחלץ בזהירות את המגנומים. ולצפות אותם.

לציפוי:

300 גרם שוקולד מריר
50 גר' שמן קנולה
הכנה: 
להמיס את השוקולד, ולהוסיף את השמן ולערבב היטב.
אחר כך יש לטבול את המגנום הקפוא בשוקולד (מיד אחרי שהוצאת מהמקפיא)
 

חני פיין סדנאות קונדיטוריה ליצירת קשר והזמנת סדנאות: 0587273522
לדף שלי בפייסבוק לחצו כאן, להצטרפות לקבוצת המתכונים שלי בוואטאפ לחצי כאן

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

4 תגובות

  1. אשמח להדרכה טובה איך להמיס את השוקולד בלי להרוס אותו ובכוס שיהיה קל לטבול את המגנום.
    נראה מעולה
    אני מכיה מגנום במתכון קצת שונה אבל מעניין לנסות גם את המתכון שלך.
    תודה רבה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.