חומרים:
250 גרם שמנת מתוקה
150 גרם חלב מרוכז
כפית מחית וניל
2 חבילות עוגיות אוריאו מפוררות
לציפוי:
200 גרם שוקולד חלב
60 גרם חמאת קקאו
חבילת עוגיות אוראו מפוררות
אופן ההכנה:
להקציף את השמנת לאחר שהשמנת מוקצפת באופן יציב, ואז להוסיף את החלב המרוכז והמחית וניל ולהמשיך להקציף עד ליציבות.
לשפוך לתבנית מתאימה ולהוסיף ולערבב לתוכו פירורי אוריאו.
להכניס למקפיא ללילה.
להמיס את חמאת הקקאו ובנפרד את השוקולד, אחר כך לאחד את השוקולד וחמאת הקקאו לערבב היטב ולהוסיף את פירורי עוגיות האוריאו. לטבול כל ארטיק בשוקולד , להניח על נייר אפייה להתייבשות ולהחזיר למקפיא ל4 שעות.
ניתן לקשט עם פפיון ולעטוף עם צלופן.
|
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
5 תגובות
חבילת אוריאו זה הקטן (שיש בה 4 אוריאו) או חבילה שלמה (שיש בה 16 אוריאו) ?? שאני אדע כמה לקנות♥️
והמתכונים שלך מהממים🍰
לכמה מנות זה מיועד?
אפשר לחלופין למזוג לתבנית עוגה מסיליקון?
14 יחידות, אפשרי בתבנית סיליקון בהצלחה!!
חיה היקרה המתכונים שלך פשוט נהדרים!! רציתי לשאול האם מחית הוניל היא חיונית והאם אפשר להחליף אותה במשהו אחר?
זה נותן המון טעם אבל אפשר לחילופין תמצית וניל שקוף
בהצלחה!