חומרים:
250 גרם שמנת מתוקה
150 גרם חלב מרוכז
כפית מחית וניל (או כל מחית אחרת לפי הטעם, במתכון שבתמונה זה תותים)
לציפוי:
200 גרם שוקולד חלב
60 גרם חמאת קקאו
אופן ההכנה:
להקציף את השמנת לאחר שהשמנת מוקצפת באופן יציב, ואז להוסיף את החלב המרוכז והמחית וניל ולהמשיך להקציף עד ליציבות.
לשפוך לתבנית מתאימה (אני ערבבתי לתוך כל מגנום מחית נוגט או פירורי אוריאו)
להכניס למקפיא ללילה.
הכנת הציפוי:
להמיס את חמאת הקקאו ובנפרד את השוקולד, אחר כך לאחד את השוקולד וחמאת הקקאו לערבב היטב. לטבול כל ארטיק בשוקולד במתכון זה טבלתי בשוקולד לבן חצי מהמגנום, להניח על נייר אפייה להתייבשות ולהחזיר למקפיא ל4 שעות.
ניתן לקשט עם פפיון ולעטוף עם צלופן.
12 תגובות
המתכון לא ברור, למטה רואים מגנום שוקולד ולא רשום איך עושים את זה במה זה בדיוק מצופה
כמה יחידות יוצא?
נראה מתכון מצוין אך לא ברור כמה תותים לשים ואיך כדי לקבל צבע ורוד
רעיון מעולה אך המתכון לא ברור וחבל!!! מה זאת אומרת להקציף וכשזה מתחיל לקבל צורה להוסיף את החלב מרוכז ואז מה??? ממשיכים להקציף?? מוסיפים את החלב מרוכז בבת אחת או בהדרגה?? וענית לאחת ששאלה על הצבע שזה מתותים. הכונה למחית תות? כמה?? אשמח לתשובה.
המגנום נראה ממש מוצלח אולי אפשר לתת הסבר יותר מפורט אך יוצרים את הצורה ואיך נוצר הצבע הורוד צבע מאכל או משהו אחר תודה רבה אשמח לקבל תגובה מירה מה כמות התותים זה לא מופיע ברכיבים
מה עשה לך את הצבע של המגנום ורוד?
התותים…
מה אפשר לשים במקום חלב מרוכז?
תודה
רציתי לדעת איפה משיגים תבניות לארטיקים?..ומה יוצר את הצבע הורוד?
חיה אלופה!!! עושה דברים ממש מיוחדים!
מה זה חלב מרוכז?
חלב מרוכז, נקרא גם חלב ממותק, זהו חלב שלא צריך קירור ונמצא על מדפים
אפשר למצוא בשפופרת מתכת, (ככה היה שהייתי ילדה)
היום אפשר למצוא אפילו במכולות, מגיע לפעמים סתם בקופסא כמו של ממרח שוקולד
או בקופסת שימורים. וכדאי לבדוק טוב את הכשרות שלו כי יש מהדרין ויש הרבה שעשוי מחלב עכו"ם