פררו רושה / חיה קסטיאל

שיתוף ב email
שיתוף ב print

כ 23 יחידות
לקרם
חומרים:
50 גרם גליליות במילוי קרם אגוזים
100 גרם אגוזי לוז קלויים
100 גרם שוקולד מריר
100 גרם מחית נוגט
3 כפות שמן
אגוזי לוז

אופן ההכנה: 
לטחון:
50 גרם גליליות במילוי קרם אגוזים
100 גרם אגוזי לוז קלויים
להמיס:
100 גרם שוקולד מריר
100 גרם מחית נוגט
3 כפות שמן
לאחד את 2 התערובות ולהעביר לשקית זילוף, למלא עד שלושת רבעי בתבנית מיני טראפלס להכניס אגוז לוז שלם קלוי באמצע ולמלא שוב מהקרם עד הסוף.
להקפיא ולחלץ.
לציפוי
חומרים:

200 גרם שוקולד מריר או שוקולד לבן (אפשר חלבי)
70 גרם חמאת קקאו
50 גרם אגוזי לוז קצוצים

צילום: דסי קסטיאל
צילום: דסי קסטיאל


אופן ההכנה:  

לערבב: 200 גרם שוקולד מריר מומס, 70 גרם חמאת קקאו מומסת ו50 גרם אגוזי לוז קצוצים.
לתקוע קיסם בתחתית כל כדור ולטבול בציפוי.
(אני לקחתי קלקר, ציפיתי בנייר כסף ואחרי שטבלתי את הכדורים תקעתי אותם לייבוש)

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

4 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.