גלידה קפה פיסטוק / חיה קסטיאל

שיתוף ב email
שיתוף ב print

6 חלבונים
6 חלמונים
כוס סוכר
שמנת מתוקה פרווה או חלבי (ניתן להמיר לקצפת צמחית)
כף נס קפה מדולל בכף מים
כף מחית פיסטוק

הכנה:

להקציף 6 חלבונים עם חצי כוס סוכר
להקציף 6 חלמונים עם חצי כוס סוכר
להקציף 1 שמנת מתוקה פרווה/חלבי
לערבב את התערובות יחד בקיפול כדי לא לפגוע בקצף.
לחלק ל2 ולהוסיף לכל חלק את הטעם הרצוי – פיסטוק או קפה


אפשר להוסיף טעמים שונים:
לדוגמא טעם שוקולד: 100 גרם שוקולד מומס
טעם קפה: כף נס קפה מדולל בכף מים
טעם תות: תותים טחונים וכו'

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

5 תגובות

  1. הגלידה טעימה במיוחד מכינה כל שבת כל שבת ובחיים לא נמאס לי הילדים אוהבים השילוב של הקפה והפיסטוק טעים במיוחד!!!!!

    כדי לנסות!

    תודה רבה!
    ובהצלחה למכינות!
    שווה להכין!😀

    ללי!):

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.