חטיף טעמי ביתי / חיה קסטיאל

שיתוף ב email
שיתוף ב print

חומרים:

100 גרם שוקולד מריר

3 כפות טחינה

כוס חמאת בוטנים

2 כפות דבש

רבע כוס שמן

250 גרם פתיבר מפורר

20-100 גרם אגוזים לשדרוג

לגנאש שוקולד:

200 גרם שוקולד

1 קצפת ריצ' לא מוקצף

אופן ההכנה:

המיסי את חומרי הבסיס על אש נמוכה

הוסיפי את הפתיבר המפורר

העבירי את התערובת לתבנית אלומיניום בגודל בינוני- גדול

שטחי בתבנית

שמרי בהקפאה עד להתקשות.

 

הכנת הציפוי:

צרי גנאש- המיסי את השוקולד וערבבי את הקצפת עד לקבלת בלילה אחידה. (לא מקציפים את הקצפת)

הוציאי מהמקפיא שטחי את הגנאש לציפוי

הקפיאי שוב, לקראת ההגשה הוציאי וחתכי למלבנים.

בתאבון

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

11 תגובות

  1. האם אפשר לוותר על הטחינה? וגם, למה לשים ריץ'? זה ממש לא טעים וזה מוצר נחות, כדאי שתעלי קצת את הרמה ותשתדרגי לשמנת מתוקה…

  2. אני עוקבת אחרי המתכונים שלך וכולם טעימים ומוצלחים מאד!
    גם את המתכון הזה ניסיתי ויצא מווושלם!
    ממליצה בחום…
    יישר כח!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.