חומרים:
100 גרם שוקולד מריר
3 כפות טחינה
כוס חמאת בוטנים
2 כפות דבש
רבע כוס שמן
250 גרם פתיבר מפורר
20-100 גרם אגוזים לשדרוג
לגנאש שוקולד:
200 גרם שוקולד
1 קצפת ריצ' לא מוקצף
אופן ההכנה:
המיסי את חומרי הבסיס על אש נמוכה
הוסיפי את הפתיבר המפורר
העבירי את התערובת לתבנית אלומיניום בגודל בינוני- גדול
שטחי בתבנית
שמרי בהקפאה עד להתקשות.
הכנת הציפוי:
צרי גנאש- המיסי את השוקולד וערבבי את הקצפת עד לקבלת בלילה אחידה. (לא מקציפים את הקצפת)
הוציאי מהמקפיא שטחי את הגנאש לציפוי
הקפיאי שוב, לקראת ההגשה הוציאי וחתכי למלבנים.
בתאבון
11 תגובות
האם אפשר לוותר על הטחינה? וגם, למה לשים ריץ'? זה ממש לא טעים וזה מוצר נחות, כדאי שתעלי קצת את הרמה ותשתדרגי לשמנת מתוקה…
מגרה מאוד!!!!!!!
איזה טחינה, גולמית?
אני עוקבת אחרי המתכונים שלך וכולם טעימים ומוצלחים מאד!
גם את המתכון הזה ניסיתי ויצא מווושלם!
ממליצה בחום…
יישר כח!
תודה רבה נראה מאוד מאוד מאוד טובבבבבבבבבב
למה לא כתוב כמה יוצא מהכמות הזו?
יצא מעולה מעולה! הרבה יותר טעים מהקנוי.
אלווופה…
פשוט מושלם…
תודה רבה! מתכון מעולה!!
פשוט וטעים! מקבל רק מחמאות:)
מה זה מפורר? ביסקיויטים עם חתיכות קטנות או לרסק בפטיש שניצל ?
בציפוי שוקולד מריר או חלב?
יצא מעולה יישר כח!!!
תודה על המתכון המוצלח!!! הכנתי ויצא מעולה!! שומרת לשבת:)