חטיף טעמי ביתי / חיה קסטיאל

שיתוף ב email
שיתוף ב print

חומרים:

100 גרם שוקולד מריר

3 כפות טחינה

כוס חמאת בוטנים

2 כפות דבש

רבע כוס שמן

250 גרם פתיבר מפורר

20-100 גרם אגוזים לשדרוג

לגנאש שוקולד:

200 גרם שוקולד

1 קצפת ריצ' לא מוקצף

אופן ההכנה:

המיסי את חומרי הבסיס על אש נמוכה

הוסיפי את הפתיבר המפורר

העבירי את התערובת לתבנית אלומיניום בגודל בינוני- גדול

שטחי בתבנית

שמרי בהקפאה עד להתקשות.

 

הכנת הציפוי:

צרי גנאש- המיסי את השוקולד וערבבי את הקצפת עד לקבלת בלילה אחידה. (לא מקציפים את הקצפת)

הוציאי מהמקפיא שטחי את הגנאש לציפוי

הקפיאי שוב, לקראת ההגשה הוציאי וחתכי למלבנים.

בתאבון

חדש באתר

השארת תגובה

לתשומת לבכן התגובות מוצגות לאחר אישור המערכת


11 תגובות

  1. משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגב

    האם אפשר לוותר על הטחינה? וגם, למה לשים ריץ'? זה ממש לא טעים וזה מוצר נחות, כדאי שתעלי קצת את הרמה ותשתדרגי לשמנת מתוקה…

  2. חני הגב

    מגרה מאוד!!!!!!!
    איזה טחינה, גולמית?

  3. רחלי הגב

    אני עוקבת אחרי המתכונים שלך וכולם טעימים ומוצלחים מאד!
    גם את המתכון הזה ניסיתי ויצא מווושלם!
    ממליצה בחום…
    יישר כח!

  4. חיה הגב

    תודה רבה נראה מאוד מאוד מאוד טובבבבבבבבבב

  5. שני הגב

    למה לא כתוב כמה יוצא מהכמות הזו?

  6. ורדה הגב

    יצא מעולה מעולה! הרבה יותר טעים מהקנוי.

  7. חני הגב

    אלווופה…
    פשוט מושלם…

  8. משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגב

    תודה רבה! מתכון מעולה!!
    פשוט וטעים! מקבל רק מחמאות:)

  9. מורן הגב

    מה זה מפורר? ביסקיויטים עם חתיכות קטנות או לרסק בפטיש שניצל ?
    בציפוי שוקולד מריר או חלב?

  10. אנונימי הגב

    יצא מעולה יישר כח!!!

  11. משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגב

    תודה על המתכון המוצלח!!! הכנתי ויצא מעולה!! שומרת לשבת:)

x איזור הפורומים והקבוצות
של קול כבודה
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן