החומרים:
200 גרם פצפוצי אורז
200 גרם חמאת בוטנים
1 כוס דבש
200 גרם שוקולד חלבי
לציפוי:
50 גרם חמאת בוטנים
200 גרם שוקולד לבן
לקישוט:
50 גרם שוקולד מומס
אופן ההכנה:
ממיסים חמאת בוטנים עם דבש בסיר ומוסיפים שוקולד חלב עד שהעיסה הופכת לאחידה.
מורידים מהאש ומוסיפים את פצפוצי האורז.
משטחים בתבנית ומקפיאים כשעה.
ממיסים חמאת בוטנים ושוקולד לבן בבן מארי ומשטחים מעל תערובת פצפוצי האורז.
ממיסים שוקולד בשקית זילוף, קורעים חור קטן ומזלפים מעל לתערובת השוקולד הלבן.
חותכים לריבועים ונהנים.
תגובה אחת
היי.
תודה על המתכון,
באיזה תבנית אפשר להכין את זה?