חומרים
החומרים:
1 קצפת ריצ'
3 ביצים (אין צורך בחלמונים)
1/2 כוס סוכר
מעט תמצית וניל
מעט מלח
100 גרם – פקאן מסוכרים מרוסקים
50 גרם חלבה מגורדת – לפי הטעם, אם זה לטעמך מתוק מידי או שאינך חובבת חלבה תוכלי לוותר עליה
אופן ההכנה
- הקציפי 3 חלבונים עם 1/2 כוס סוכר והוסיפי מעט מלח – הוספת המלח גורמת לקצף להיות גבוהה ויפה.
- בנפרד, הקציפי קצפת ריצ' עם תמצית וניל.
- אחדי את שני התערובות וערבבי בצורת עטיפה.
- רסקי את הפקאן המסוכרים עד לקבלת גרגירים הוסיפי לתערובת וערבבי.
- גרדי 50 גרם חלבה.
- צקי לשני תבניות מאורכות.
- פזרי למעלה את גרגירי הפקאן והחלבה והקפיאי.
הצעת הגשה: כדי לשוות מראה אסטתי ויוקרתי, כדאי לקרוץ בקורצן עגול ולהגיש בצלוחית שקופה לצד דובדבנים