5 דקות הכנה: פטיפור טארטלט בפירות יבשים-בקלי קלות! / גיטי רייניץ

שיתוף ב email
שיתוף ב print
חומרים:
1 חב' טארטלטים מוכנים (להשיג בחנויות אפיה)
100 גרם קרם וניל (להשיג בחנויות אפיה)
50 גרם פירות מיובשים בתערובת (משמש, קיווי, פפאיה, דובדבנים מסוכרים)אפשר לגוון לפי הטעם.
אופן ההכנה:
ממלאים שקית זילוף עם פיית צנתר פרח בקרם וניל ומזלפים "פרח" לתוך כל טארטלט.
חותכים את הפירות המיובשים לחתיכות קטנות ומקשטים מעל הקרם וניל.
מרשים ביותר וטעים במיוחד!
צילום וסטיילינג: גיטי רייניץ
052-7128187

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.