בצ'יק צ'ק צ'וקי – פטיפורים ב5 דקות
בלי להפעיל מיקסר,
בלי להפעיל תנור,
בלי מעבד,
ובעצם בלי שום כלי מיוחד…
שף קונדיטור לאה קליין, מנהלת חנות צ'וקי מוצרים לאפיה בבני ברק, הכינה וצילמה קומבינציות של פטיפורים מטריפים המבוססים על מליות קרמים וטרארטלים מוכנים.תהנו…
טארטלט שרק נראה מושקע:)
בטארטלט עגול מזלפים תלולית קפוצ'ינו ולידה מזלפים תלולית של קרם חלוה. בעזרת קיסם יוצרים מערבולת. מעמידים את הטארטלט על צידו ומגלגלים רק את השוליים בתוך שבבי וופל שוקולד
טארטלט קלאסי
לטארטלט עגול 5 ס"מ מזלפים תלולית לוטוס (הלוטוס אצלינו רך יותר לעומת המקביל שאינו בדצ)
ממלאים שקית זילוף נוספת עם קרם וניל
ממקמים את קצה שקית הזילוף בתוך חלקה העליון של תלולית הלוטוס ולוחצים לזילוף
קרם הוניל המזדלף מתפשט בתוך הלוטוס ונוצרים 2 מעגלים.
לקישוט עיגולי השוקולד חפשו באתר צ'וקי "איך עושים בייבליס לעוגה"
טארטלט עם קונספט מגניב:)
דופן טארטלט מרובע כותבים בלורד אכיל אדום ועוברים עליו עם לורד צהוב. בעזרת כפית מניחים בתוך הטארטלט קרם רושה ומשטחים (יותר מחצי גובה)
אחר כך מכניסים קרם וניל לשקית זילוף ועושים חור קטן, מזלפים פסים צפופים על כל הטארטלט ומחליקים לשכבה חלקה עם פלטה או גב של כף.
בעזרת כפית או פלטה קטנה מורחים שכבה דקיקה של מלית פרי פסיפלורה.
ניתן לקשט בפרח מבצק סוכר אדום.
טארטלט יוקרתי וטעים!
לטארטלט עגול מזלפים כמעט עד הסוף קרם רוזמרי. מניחים כמה עיגולי לוז קלוי קלוף (חשוב להקפיד על אגוז קלוי) מפזרים על הכל אבקת איבוק זהב.
טארטלט לשולחן צבעוני:)
לטארטלט עגול מזלפים שכבת קרם קרמל, מעל מזלפים קרם רוזמרי, מקשטים בכדורים בצבעים שונים
טארטלט תפוחים ואוכמניות
טארטלט מרובע, זילוף קרם פטיסייר, מעררבים מלית תפוחי עץ עם מלית אוכמניות וממלאים. לקישוט: לוקחים כמה קוביות תפוח מהמלית שוטפים היטב מהרוטב, צובעים בזהב ומניחים
טארלט תפוח הזהב
מלאים טארטלט בצורת פרח בקרם פטיסייר, עורמים תלולית של מלית תפוחי עץ בקינמון. אם אוהבים " אל דנטה" משאירים כך. אבל אם רוצים תפוחים רכים מאוד, אופים בתנור עד לריכוך. מאבקים במעט אבקת זהב
2 תגובות
נראה מטורף!!!
נראה יפה.
איפה החנות הזו נמצאת?