יום שלישי

|

|

13/05/2025

לאישה החרדית

|

|

|

13/05/2025

|

יום שלישי

גלידת פטל שמנת ופיצפוצי שוקולד לבן / מעיין שמחיוף

חומרים:
500 מל שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1 צנצנת חלב מרוכז
כפית תמצית וניל
3 כפות אבקת סוכר
1/2 חבילת פטל קפוא
כוס סוכר
1 שוקולד לבן גרוס גס
אופן ההכנה
את הפטל לערבב בקערה עם כוס סוכר עד שיגרו הנוזלים
להקציף 500 מל שמנת מתוקה עם כוס חלב ואבקת סוכר
בקערה נפרדת לערבב היטב במטרפה חלב מרוכז עם כפית תמצית וניל להוסיף מעט מן השמנת המוקצפת  לערבב  ולהמשיך להוסיף את כל השמנת לערבב בתנועות קיפול עדינות למרקם מוס יציב   (לא לערבב מהר שלא ישבר  ויהפוך לדליל מידי)
להוסיף את השוקולד ואת הפטל  אם רוצים צבע כהה וחזק אפשר להוסיף את כל הנוזלים
תוסיפו את הפטל בהדרגה עד לקבלת הצבע והטעם הרצוי
להעביר לקופסא ולהקפאה יציבה כ8 שעות
לסירופ פטל 
לבשל על הגז עם כוס סוכר פטל עד שהופך למחית עד שמסמיך מעט
לצנן ולסנן מהחרצנים הקטנים
בהצלחה ובתאבון
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

11 תגובות

  1. המתכון נראה פצצה!
    אך מהי הכמות המדויקת של חלב ומרוכז. ופטל קפוא. נשמח לקבל תשובה למייל.
    תודה

  2. כל מתכון שלך בול !
    אין על המתכונים שלך, מדוייקים ומפורטים. והכי חשוב- תמיד טעים ומוצלח !!!!
    מחכים לעוד !!!

  3. וואו איזה מתכון מדהיםםם! בדיוק מה שחיפשתי כבר המון זמן! מוצרים איכותיים וללא ביצים חיות.
    נראה מעולה?
    מעיין תודה רבה לך!!?❤

  4. עשיתי את הגלידה מעדן אמיתי.
    בכלל כשמעין שולחת מתכון תמיד שווה לנסות. אלופה ושפית עולם מעין הזו. שווה לנסות.
    מעין רוצים עוד מתכונים.

  5. מעיינוש בתי המוכשרת גאה בך על הדברים הטעימים החתיכים ומשובבי הלב שיוצאים מתחת ידייך באהבה אמא

  6. עוד מתכון מוצלח מממלכת המטבח של מעיין שמחיוף אשה מוכשרת שיודעת להוציא מהמטבח דברים מדהימים ומאוד טעימים ובמיוחד יפים לעין

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים