חומרים לבסיס:
28 ביסקוויטים גדולים או 32 קטנים מרוסקים
2חבילות חמאה ממוסת
הכנת הבסיס:
לרסק את הביסקוויטים לערבב עם החמאה המומסת ולשטוח בתבנית 25*35
חומרים למלית :
500 גר גבינה
חבילת פודינג
3/4 כוס סוכר
אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים ולשטוח מעל הביסקויטים.
לאפות ב 180 מעלות 20 דקות
לציפוי:
3 שמנת חמוצה
6 כפות סוכר
הכנה:
בקערה לערבב את השמנת החמוצה וכפות הסוכר
להוציא מהתנור למרוח את בלילת הציפוי ולהכניס ל 10 דקות נוספות
לאכול בתאבון:)
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
8 תגובות
איך יוצרים את העלים החומים שבציפוי העוגה?
את טכניקה אני מכירה ,שאלתי באיזה חומרים השתמשת?
נראה נפלא. ומגרה
המתכון נראה נחמד לגמרי.
רק שאין קשר בין התמונה למתכון.
אני מנחשת שבעוגה שבתמונה הוספת בשכבה העליונה שורות של ריבת חלב, ויצרת שיבולים עם קיסם.
עוגה פצצה!!!!!
הכנתי אותה לכבוד שבת
קלה מאוד
וטעימה מאוד מאוד!!!!!!!
מומלץ!!!!!!!
אין בעוגה ביצים???
תודה על המתכון
האם יש ביצים?
נראה טוב אני בעזרת השם יכין לשבת קודש!!!
בלי בצים?