חומרים
בצק:
3 כוסות קמח
200 גרם מחמאה
3/4 כוס מיץ תפוזים
1/2 כוס סוכר
5 ביצים
1 חבילה אבקת אפייה
למלית גבינה:
500 גרם גבינה לבנה
2 קופסאות שמנת חמוצה
1/2 כוס סוכר
1 קופסא אינסטנט וניל
1 חבילה סוכר וניל
1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה
- בקערת מיקסר מקציפים חלמונים עם חצי כוס סוכר, מוסיפים את שאר המצרכים ומקציפים. משמנים תבנית אלומיניום מרובעת, מהדקים את הבצק (אם הבצק דביק אז יש לקמח את היד), אופים בחום של 170 מעלות עד להזהבה,מוציאים מהתנור ומפוררים.
- מקציפים חלבונים עם חצי כוס סוכר, מוסיפים גבינה, שמנת חמוצה, אינסטנט וניל, סוכר וניל ותמצית וניל..
- מהדקים היטב את הפירורים בתבנית , ממלאים בתערובת הגבינה, ומפזרים מעל פירורים.
- מקפיאים ומוציאים כעד רבע שעה לפני הגשה.