חומרים
750 גרם גבינה לבנה
1 יוגורט טבעי 1.7%
1 לבן גדול
450 גרם תותים קפואים
5-6 כפות סוכר
3 שקיות סוכר וניל
אופן ההכנה
מכניסים לתוך כלי גבוה את התותים, טוחנים בסטיק בלנדר חלקית.
מוסיפים את הסוכר, סוכר וניל, יוגורט, לבן וגבינה, טוחנים עד לקבלת מרקם קרמי וחלק.
עוד כתבות שעשויות לעניין אותך:
כדורי שוקולד חלביים משודרגים לילדים (ולמבוגרים)
מילקשייק קל להכנה וטעים!
עוגת שוויצריה הקטנה- קרם מסקרפונה, שוקולד מריר קראנצ' ואגוזים מקורמלים, על מרנג שוקולד ואגוזים, ומעליו נטיפי קרם שוקולד לבן
'המלכה בלבן' עוגת מוס גבינה וקרמל / מלכי אדלר
וידאו מפורט: הכנת מגנום שוקובו עם הפתעות טראפלס / חני פיין