המצרכים:
- אתרוגים
- כוס סוכר
- מעט קינמון
- מים
אופן ההכנה:
- נקלוף את האתרוגים
- נחתוך את האתרוג לפלחים ונסיר את כל איזור הגרעינים
- נרתיח במים חמים למשך כחצי שעה להוצאת המרירות.
- בסיר נפרד נתחיל לחמם סוכר עם 2 כוסות מים ונוסיף קינמון להשחמה
- נוסיף את האתרוג, נערבב היטב וכל הזמן עד להצטמצמות הנוזלים וריכוך התערובת.
- נמתין עד לקבלת ריבה אחידה ומתוקה!
הסרטון פורסם ע"ם חוק 27 א' לזכויות יוצרים
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
תגובה אחת
קחו רק בחשבון שאתרוגים לסוכות מרוססים בכמויות מטורפות של חומרים רעילים שבחיים לא היו מאושרים אם היה מדובר בפירות למאכל. ולא, הסרת הקליפה לא עוזרת