כל התוכן המעניין לאישה החרדית
יום שישי
|
י״ג בתמוז ה׳תשפ״ד
|
19/07/2024

הכירו את הגיבץ׳: תבשיל ירקות בלקני | בתאל בראון

תבשיל שישראלים רבים גדלו עליו, אך מסתבר שהמקור שלו הוא מארצות הבלקן. תבשיל חגיגי ו'כבד' שהכי כיף לאכו עם אורז לבן או עם לחם טרי טרי...
| קרדיט: shutterstock.

רכיבים:
3 תפוחי-אדמה
1 חציל
2 קישואים
3 גזרים
2 בצלים
3 שיני שום
1 כף שמן זית לטיגון
כף פפריקה מתוקה
1 כפית מלח הימלאיה
1⁄4 כפית פלפל שחור

הוראות הכנה:

חותכים את תפוחי-האדמה, החצילים והקישואים לקוביות, ופורסים את הגזר לפרוסות.
קוצצים את הבצל ופורסים את השום לפרוסות דקות ומטגנים במחבת עמוקה או בסיר עד להזהבה.
מוסיפים את שאר הירקות וכוס מים רותחים, מערבבים, מכסים ומבשלים על אש נמוכה כ-15 דקות.
מוסיפים את התבלינים, מערבבים ומבשלים עוד כ-15 דקות.
מעבירים לתבנית, וקולים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כ-20 דקות.

תהנו!

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים