מצרכים:
1/2 ק"ג כוסות שיבולת שועל
1/2 כוס חמאת שקדים טיבעית
1/2 כוס חמאת בוטנים
1/4 כוס סירופ מייפל טבעי
3 בננות מעוכות היטב
2 כוסות שוקולד צ'יפס מריר איכותי
ההכנה:
מחממים תנור ל-180
שמים נייר איפה בתבנית 20×20 (או מכינים מנג'טים בתבנית קאפקייקס)
בקערה מערבבים את כל המרכיבים למעט השוקולד
בעזרת מרית מקפלים את שביבי השוקולד (שומרים קצת בצד)
מעבירים לתבנית (או למנג'טים) ומוסיפים את השוקולד ששמרנו.
אופים 15-17 דקות, או עד שמתחיל להזהיב.
מוציאים מהתנור ומניחים בצד במשך 10 דקות.