יום חמישי

|

|

16/10/2025

לאישה החרדית

|

|

|

16/10/2025

|

יום חמישי

סטייק אנטריקוט ביין – עם ברוקולי ובטטה צרובים

מנה מושלמת מבית השף, עם כל הירקות שהכי מתאימים לצריבה לצד סטייק טוב מנתח בקר איכותי - תהנו בבית ותרגישו במסעדת יוקרה!
| קרדיט: shutterstock

מצרכים:

  • 5-6 פרוסות סטייק אנטריקוט
  • 400 גרם ברוקולי קפוא
  • 2 בטטות
  • 3-4 עגבניות שלימות
  • חצי כוס יין לבן/אדום יבש/מתוק
  • שמן
  • תבלינים: מלח, פלפל שחור גרוס, תבלין לסטייק, מעט סילאן

אופן ההכנה:

  1. מניחים את פרוסות הסטייק בתבנית מרופדת
  2. מסביבם מניחים את הירקות, את הבטטות חותכים לפורוסות עבות ואת היתרים משאירים בשלמותן.
  3. מתבלים ומוסיפים שמן בנדיבות
  4. מכניסים לתנור לצליה למשך כ-40 דקות בחום גבוה (220 מעלות) ומשגיחים שלא ישרף, אופים עד לקבלת מרקם 'על האש'.

בתיאבון!

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]