מצרכים:
- 5-6 פרוסות סטייק אנטריקוט
- 400 גרם ברוקולי קפוא
- 2 בטטות
- 3-4 עגבניות שלימות
- חצי כוס יין לבן/אדום יבש/מתוק
- שמן
- תבלינים: מלח, פלפל שחור גרוס, תבלין לסטייק, מעט סילאן
אופן ההכנה:
- מניחים את פרוסות הסטייק בתבנית מרופדת
- מסביבם מניחים את הירקות, את הבטטות חותכים לפורוסות עבות ואת היתרים משאירים בשלמותן.
- מתבלים ומוסיפים שמן בנדיבות
- מכניסים לתנור לצליה למשך כ-40 דקות בחום גבוה (220 מעלות) ומשגיחים שלא ישרף, אופים עד לקבלת מרקם 'על האש'.
בתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן