יום ראשון

|

|

20/04/2025

לאישה החרדית

|

|

|

20/04/2025

|

יום ראשון

סטייק אנטריקוט ביין – עם ברוקולי ובטטה צרובים

מנה מושלמת מבית השף, עם כל הירקות שהכי מתאימים לצריבה לצד סטייק טוב מנתח בקר איכותי - תהנו בבית ותרגישו במסעדת יוקרה!
| קרדיט: shutterstock

מצרכים:

  • 5-6 פרוסות סטייק אנטריקוט
  • 400 גרם ברוקולי קפוא
  • 2 בטטות
  • 3-4 עגבניות שלימות
  • חצי כוס יין לבן/אדום יבש/מתוק
  • שמן
  • תבלינים: מלח, פלפל שחור גרוס, תבלין לסטייק, מעט סילאן

אופן ההכנה:

  1. מניחים את פרוסות הסטייק בתבנית מרופדת
  2. מסביבם מניחים את הירקות, את הבטטות חותכים לפורוסות עבות ואת היתרים משאירים בשלמותן.
  3. מתבלים ומוסיפים שמן בנדיבות
  4. מכניסים לתנור לצליה למשך כ-40 דקות בחום גבוה (220 מעלות) ומשגיחים שלא ישרף, אופים עד לקבלת מרקם 'על האש'.

בתיאבון!

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים