מצרכים:
- 2 כוסות קינואה
- 3-4 כוסות מים רותחים
- תבלינים: כף מלח, כפית אבקת שום
- לשדרוג: סלט ירקות שאוהבים עם מיץ לימון טרי
אופן ההכנה:
- מטגנים מעט את הקינואה בסיר.
- מוסיפים מים רותחים ומתבלים.
- מבשלים עד לריכוך והכפלת התכולה כ- 20 דקות.
- ממתינים כמה דקות ואז פותחים ומגישים חם.
- מומלץ להגיש בתערובת עם סלט ירקות חיים או לצד מנה עיקרית.
בתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן