יום חמישי

|

|

16/10/2025

לאישה החרדית

|

|

|

16/10/2025

|

יום חמישי

לא רק לצמחוניים – קינואה טעימה בבישול מהיר!

קינואה היא צמח (הדומה לדגן) נפלא לתבשיל שאפשר לאכול ליד כל מה שאתם רוצים כמנת פחמימה בריאה (עם אחוז חלבון גבוה) והיא בכלל לא קשה להכנה ואפילו אהובה על ילדים - תנסו ותהנו!
| קרדיט: shutterstock

מצרכים:

  • 2 כוסות קינואה
  • 3-4 כוסות מים רותחים
  • תבלינים: כף מלח, כפית אבקת שום
  • לשדרוג: סלט ירקות שאוהבים עם מיץ לימון טרי

אופן ההכנה:

  1. מטגנים מעט את הקינואה בסיר.
  2. מוסיפים מים רותחים ומתבלים.
  3. מבשלים עד לריכוך והכפלת התכולה כ- 20 דקות.
  4. ממתינים כמה דקות ואז פותחים ומגישים חם.
  5. מומלץ להגיש בתערובת עם סלט ירקות חיים או לצד מנה עיקרית.

בתיאבון!

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]