כל התוכן המעניין לאישה החרדית
יום שלישי
|
י״ז בתמוז ה׳תשפ״ד
|
23/07/2024

פלפלים ממולאים עם קינואה ברוטב עגבניות | בתאל בראון

אוהבים פלפלים ממולאים? גם אנחנו! הבאנו לכם מתכון-על לפלפלים ממולאים בקינואה! כך הסיר שלכם גם בריא יותר וגם בטעם מושלם!!!
| קרדיט: shutterstock

 

מצרכים:
למילוי:
6 פלפלים יפים
1 כוס קינואה
2 כוסות מים
צרור נענע קצוצה
צרור פטרוזילה קצוצה
מלח, פלפל, פפריקה

לרוטב:
בצל גדול קצוץ

2 כוסות עגבניות קצוצות
8 שיני שום קצוצות
פלפל ירוק חריף קצוץ

צרור כוסברה קצוצה
מלח, פלפל, פפריקה.

אופן ההכנה
שמים בסיר אחד את כל מרכיבי המילוי (למעט הפלפלים כמובן), מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש לבישול במשך 20 דקות נוספות ומידי פעם בוחשים.

מטגנים את הבצל, לאחר השחמה מוסיפים את השום, מטגנים עוד קצת ומוסיפים את העגבניות (אפשר להוסיף בשלב הזה 3 כוסות מים) ואז את הכוסברה, ג'ינג'ר, פלפל חריף והתבלינים.
מביאים לרתיחה תוך כדי בחישה ולאחר רתיחה מבשלים 10 דקות נוספות על אש קטנה (ממשיכים לבחוש מידי פעם)

בינתיים ממלאים את הפלפלים ויוצקים לכל פלפל כף מהרוטב.
מסדרים את הפלפלים בסיר. לשים לב שהרוטב צריך להגיע בערך לגובה שני שליש מהפלפל, אם לא, אפשר להוסיף מים רותחים. מבשלים על אש קטנה במשך 30 דקות.

בתיאבון!

 

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים