יום חמישי

|

|

10/10/2024

לאישה החרדית

|

|

|

10/10/2024

|

יום חמישי

קציצות עדשים שחורות ופטריות | בתאל בראון

קציצות צמחוניות מיוחדות כל כך ומשלימות כמנת חלבון בריא ואיכותי לכל ארוחה!
| קרדיט: shutterstock

 

 

מצרכים

500 גרם עדשים שחורות
1 בצל, קצוץ דק
4 שיני שום, קצוצות
200 גרם פטריות קצוצות
רבע צרור פטרוזיליה קצוץ
1-2 כפיות כמון
1 כף גדושה חרדל
מלח הימלאיה
פלפל שחור גרוס
2 כפות שמן זית
כוס שיבולת שועל דקה

אופן ההכנה:
מבשלים את העדשים עד להתרככות מלאה ומסננים היטב.

מחממים שמן זית במחבת גדולה ומטגנים בצל ושום, מוסיפים את הפטריות הקצוצות וממשיכים לטגן עד שהפטריות משחימות ומתכווצות.

מלבד שיבולת השועל – מעבירים למחבת את ל החומרים ממשיכים לבשל כך עוד מספר דקות תוך כדי ערבוב מדי פעם.

מעבירים את התערובת לקערה ומניחים לה להתקרר מעט. מוסיפים שיבולת שועל בהדרגה ולשים בידיים תוך מעיכה של העדשים עד שמתקבלת תערובת יציבה ומעבירים למקרר לחצי שעה.

מחממים תנור ל-200 מעלות ומשמנים נייר אפייה. מניחים עליו את הקציצות, מברישים בשמן זית מלמעלה ואופים 15-20 דקות, עד שהקציצות מתייצבות.

תהנו!!

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים