מצרכים:
- 500 גרם בסקויטים
- 3/4 כוס סוכר
- 200 גרם מחמאה מומסת
- 2 כפות רום / תמצית וניל
- 4 כפות אבקת נס קפה
- 3/4 כוס שוקולד צי'פס לבן או חום
- 240 מ"ל מיץ ענבים/תפוזים
- 3 כפות קקאו
- לציפוי: אגוזים טחונים / קקאו / קוקוס טחון
אופן ההכנה:
- מפוררים את הבסקויטים בעזרת פטיש שניצלים או בקוצץ ירקות.
- מוסיפים לקערה את כל החומרים ומערבבים לעיסה אחידה: מתחילים מהנוזלים ומוסיפים פנימה את כל החומרים היבשים.
- מרטיבים את הידיים ומגלגלים לכדורים יפים ומעבירים לצלחת הקקאו לציפוי.
- מעבירים למנג'טים ומכניסים לקופסא סגורה, מעבירים למקרר.
- טוב בקירור עד כארבע ימים.
בתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן