ספינג' מרוקאי קל להכנה /יוכבד אלקסלסי

שיתוף ב email
שיתוף ב print

חומרים:
1 קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
2 שקיות סוכר וניל
חצי כוס סוכר
קורט מלח
4 כוסות מים פושרים
שמן לטיגון עמוק
אבקת סוכר לפידור


אופן ההכנה
בקערה נשים קילו קמח מנופה נערבב מעט מעל נוסיף 2 כפות שמרים נוסיף 2 שקיות סוכר וניל
חצי כוס סוכר יבשים
וכל הזמן לערבב.
ניצוק מעל 4 כוסות מים פושרים ונלוש לבצק דביק.
נשמן ידיים ואת הבצק נפריד מהדפנות. נכסה בניילון נצמד. מעל מגבת ונכפיל את נפחו .
נחמם שמן
בידיים משומנות ניצור כדורים
נחורר עם האצבע במרכז ונמתח בסיבוב
נניח בשמן ונטגן משני הצדדים
נניח על נייר סופג
נעביר לצלחת ונפדר מעל אבקת סוכר או נטבול בסוכר
בהצלחה

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.